ONDERHOUD & REPARATIE

Uw auto in onderhoud bij CarProf Auto Centrum Leidschendam Den Haag.

Tijdens de grote onderhoudsbeurt vervangen wij de oliefilter en interieurfilter van uw auto, verversen wij de motorolie en controleren we de auto op een groot aantal punten. Is uw auto toe aan de APK-keuring? Dan voeren wij deze in combinatie met een grote onderhoudsbeurt gratis uit. Mocht er tijdens de controle bijvoorbeeld een versleten onderdeel zijn, dan overleggen wij eerst met u voordat we het onderdeel vervangen.

Waarom is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden?

Goed onderhoud zorgt ervoor dat de kans op autopech wordt verkleind en uw veiligheid wordt vergroot. Door minimaal één keer per jaar voor onderhoud naar de garage te gaan voorkomt u onnodige schade aan uw auto en bespaart u geld.

Reparatie aan uw auto? Bij ons zijn alle merken welkom

Of het nu gaat om een kapotte band of een niet goed werkende airco of accu, bij CarProf Auto Centrum Leidschendam Den Haag staan wij voor u klaar om de reparatie uit te voeren. Dit kan uiteraard ook in combinatie met auto-onderhoud of de jaarlijkse APK.

24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van A-merk onderdelen en het inzetten van monteurs met veel vakkennis kunnen wij 24 maanden garantie bieden op reparaties en arbeidsloon.

Behoud van fabrieksgarantie

Het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Zo behoudt u na onderhoud en reparatie van uw auto ook bij ons de fabrieksgarantie. Dit is volgens Europese regelgeving toegestaan voor universele autobedrijven zoals CarProf.


Facebook Twitter Instagram Whatsapp Youtube