Onderhoud

Uw auto in onderhoud bij CarProf Auto Centrum Leidschendam Den Haag.
Tijdens de grote onderhoudsbeurt vervangen wij de oliefilter en interieurfilter van uw auto, verversen wij de motorolie en controleren we de auto op een groot aantal punten. Is de grote onderhoudsbeurt nog niet nodig? Dan kunt u ook kiezen voor de kleine beurt waarbij we uw auto op een twintigtal belangrijke punten controleren.

Grote onderhoudsbeurt inclusief APK. Is uw auto toe aan de APK-keuring? Dan voeren wij deze in combinatie met een grote onderhoudsbeurt gratis uit. Mocht er tijdens de controle bijvoorbeeld een versleten onderdeel zijn, dan overleggen wij eerst met u voordat we het onderdeel vervangen.

Waarom is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden? Goed onderhoud zorgt ervoor dat de kans op autopech wordt verkleind en uw veiligheid wordt vergroot. Onze CarProf specialisten beschikken over de kennis, het gereedschap en A-merk onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Door minimaal een keer per jaar voor onderhoud naar de garage te gaan met uw auto voorkomt u onnodige schade aan uw auto en bespaart u geld.

Ga voor de beste APK keuring

Een CarProf APK-monteur bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zo worden uw remmen gecontroleerd en kijken we of uw auto niet teveel schadelijke stoffen uitstoot. Andere punten waar wij op controleren zijn:
- Kilometerstand check
- Verlichting
- Ruitenwissers
- Controle onder de motorkap
- Onderkant van de auto
- Banden

Om ervoor te zorgen dat u goed geinformeerd bent over de staat van uw auto, krijgt u een volledig rapport over de uitslag van de keuring. U kunt precies zien waarom uw auto goed- of afgekeurd is. U ziet ook meteen wat de kosten zijn, mochten er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Dat is wel zo makkelijk.

Is regulier onderhoud nodig naast de APK?

Bij de APK-keuring gaat het om iets anders dan regulier onderhoud. Tijdens de APK controleert onze monteur bijvoorbeeld of de dragende delen van uw carrosserie niet bedreigd worden door roest of dat de remmen nog goed functioneren. Hier gaat het om de veiligheid van uw auto. Dit zegt echter minder over de conditie van bijvoorbeeld de motor. De 'gezondheid' van de motor is afhankelijk van zaken die aangepakt worden tijdens het normale onderhoud, zoals een oliewissel of het plaatsen van een nieuw luchtfilter. Als u zich netjes aan de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsintervallen houdt, zal uw auto veel langer meegaan. Wij kunnen u ook adviseren over het onderhoud van uw auto.

Uw APK steunt ook het goede doel

Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. CarProf Auto Centrum Leidschendam staat voor kwaliteit en daarom doen onze vakkundige monteurs er elke dag alles aan om auto's goed en veilig de weg op te laten gaan. Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid en geven we invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Komt u voor de APK naar ons, dan dragen wij €0,50 af aan TrafVic-Kids. Dit project van Fonds Slachtofferhulp biedt specifieke behandelingen voor kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn door een verkeersongeval.

Facebook Twitter Instagram Whatsapp Youtube