Pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Speciaal actietarief vanaf 49,95 per jaar wanneer uw auto bij ons in onderhoud is!

Premie afhankelijk van leeftijd auto

Bij BOVAG Pechhulp betaalt u altijd een eerlijke premie. Is uw auto nog niet zo oud? U betaalt dan een lagere premie dan wanneer uw auto ouder is.

Altijd hulp

Waar u zich in Nederland ook bevindt, BOVAG Pechhulp komt u altijd helpen. Niet alleen bij pech door overmacht, maar ook bij verkeerde brandstof tanken of wanneer u bijvoorbeeld uw lampen heeft aan laten staan. De BOVAG Pechhulp is niet persoonsgebonden, iedereen die in uw auto rijdt heeft recht op hulp!

Inclusief vervangend vervoer!

Meestal kunt u direct weer op weg

In driekwart van de gevallen helpen we u direct weer op weg. Maar het kan ook voorkomen dat uw auto niet ter plekke gerepareerd kan worden. Uw auto wordt dan naar de dichtstbijzijnde veilige locatie gebracht waar de reparatie plaats zal vinden. Indien de auto niet binnen een dag gerepareerd kan worden, staat er gedurende 2 dagen een vervangende auto voor u klaar. Kiest u voor Europa dekking, dan heeft u zelfs recht op een vervangende auto voor de duur van 4 dagen. Zo kunt u uw weg altijd vervolgen.

Wilt u meer informatie over BOVAG pechhulp? Neem gerust contact met ons op.

Facebook Twitter Instagram Whatsapp Youtube