Wie zijn wij?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn. Vooraf, niet achteraf! Om deze belofte waar te maken, werken wij in onze moderne werkplaats met de beste monteurs die universeel kunnen sleutelen. Sinds de oprichting in 1984 zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Tevens zijn wij sinds 2005 Service Dealer van Suzuki en Chevrolet. Met ruim 70 occasions op voorraad bieden wij de klanten een ruime keus in alle prijsklassen. Onze medewerkers kennen onze klanten. Persoonlijke service waarmee wij zichtbaar het verschil maken!

Kort stukje geschiedenis

Op 1 mei 1985 opende Auto Centrum Leidschendam de deuren op Middenweg 7 (toen nog Leidschendam).In die tijd waren wij vooral een groothandel en leverde onderdelen aan andere garages en autobedrijven, maar het was ook de start van de verkoop van occasions. In 1996 maakte de gemeente de plannen bekend voor de bouw van Leidschenveen. Dit betekende dat er een nieuwe locatie gezocht moest worden, omdat de trambaan en fietsbrug (naast de huidige Gamma/over de A4) dwars door het bedrijf zou lopen.

Door de toenemende vraag naar betrouwbare occasions en de groei van het klantenbestand werd er besloten om een multifunctioneel pand te ontwikkelen en in 2000 werd het nieuwe bedrijf opgeleverd met een showroom voor 70 auto’s, werkplaats met 10 hefbruggen en een ruimte voor schadeherstelservice. De aansluiting in 2005 als Service Dealer van Daewoo/Chevrolet en Suzuki betekende een mooie groei van ons bedrijf.

De toevoeging van de garageformule CarProf in 2020 zet ons nog meer op de kaart en waarborgt een hoog niveau van technische vakmanschap in deze snel veranderende wereld. Wij zijn trots op de naam CarProf Auto Centrum Leidschendam Den Haag en trots op ons team: medewerkers met een schat aan dienstjaren.

Facebook Twitter Instagram Whatsapp Youtube