SCHADE- & RUITHERSTEL

Schade aan uw auto is nooit leuk, maar gelukkig kunt u altijd op ons terugvallen. Wij hebben de kennis en vakmanschap in huis om de taxatie te verrichten en werken nauw samen met erkende schadeherstellers. Wilt u geen geregel en rompslomp als u schade aan uw auto heeft? Onze Schade Service neemt u graag alle zorgen uit handen. Heeft u advies nodig? Mail naar [email protected]

Quick Repair – Spot Repair

Voor het verwijderen van kleine schades zoals een kras, een kleine deuk of schaafplek op een bumperhoek, zijn speciale reparatiemethodes ontwikkeld. Quick Repair en Spot Repair. Zeker als u de beschadigingen niet wilt opgeven aan de verzekering, is dit een betaalbaar alternatief.

Ruitherstel

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, een flinke tik op de voorruit door een steentje en er zit een sterretje in. Ook deze beschadiging kunnen wij zelf vrijwel onzichtbaar repareren. Moet de ruit vervangen worden door scheurvorming? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Meestal kost het u niets en is de reparatie of vervanging gratis. De afwikkeling regelen wij dan met uw verzekering.

Facebook Twitter Instagram Whatsapp Youtube